PODJETJE
O nas
Limec Solution GmbH - vaš globalni partner kreativnih rešitev za vse, kar je povezano z mehansko in električno industrijsko proizvodnjo. Predstavljamo se.
Podrobnosti
Zgodovina
Preberite več o zgodovini Limec Solution.
Certifikacija
Certifikati Limec Solution. Tu si lahko ogledate naše certifikate za globalno proizvodnjo industrijskih izdelkov in drugih storitev.
STORITEV
Obdelava pločevine
Za vsak kos pločevine obstaja optimalna možnost izdelave, ki vam jo z veseljem predstavimo in tako v celoti izpolnimo vaše potrebe.
Rezkanje
Smo idealen partner, da strokovno pokrijemo vaše industrijske potrebe - od preprostih do zelo zapletenih delov za rezkanje.
Struženje
Limec Solution je strokovnjak za CNC stružene dele, zato nas veseli, da lahko za vas stružimo v najnatančnejših tolerančnih območjih.
Sklopi
Pri Limec Solution lahko nabavite celotne sklope in tako zmanjšate vmesnike, zmanjšate zaloge in znatno skrajšate čas montaže.
Kabelska konfekcija
Od ideje do končnega izdelka dobavljamo posamezne kable, komplete vodnikov, avtomatizacijske kable, sklope in kompleksne celostne rešitve.
Izdelava stikalne omare
V imenu naših kupcev izdelujemo in sestavljamo e-omarice, stikalne omare in stikalne naprave za različne stroje in sisteme od prototipov do serijske in variantne proizvodnje.
Tehnologija brizganja plastike
Izdelki iz plastike zaradi svoje mehanske trdnosti najdejo vedno več prostora na vseh proizvodnih področjih.
Površinska obdelava
Pogosto je treba izdelke prilagoditi vremenskim razmeram ali zaradi njihove vidljivosti uporabiti drugačno, posebno obdelavo površine.
Limec servis
Kot ponudnik storitev s polno ponudbo storitev segajo le-te od tehnične podpore preko razvoja, od proizvodnje pa vse do logistike.
POVPRAŠEVANJE
Postanite partner
KARIERA
STIKI

Dobrodošli pri Limec Solution GmbH!

Pozdravljeni na spletni strani Limec Solution GmbH, vašemu močnemu partnerju kreativnih rešitev za vse, kar je povezano z mehansko in električno industrijsko proizvodnjo. Na področju obdelave kovin in kabelske konfekcije smo vam s strokovnimi storitvami na voljo kjerkoli po svetu.

Kot družinsko podjetje cenimo pomen tesnih vezi med partnerji in kupci. Zaupanje ustvarjamo z uspešnostjo in vse svoje izkušnje namenjamo dolgoročnemu partnerstvu. Izkoristite našo usposobljenost in strokovno znanje za vaše globalne industrijske projekte.

Industrijske temeljne kompetence

Smo mednarodni proizvajalec in dobavitelj sistemov s proizvodnimi lokacijami po vsem svetu. Nudimo vam popolno podporo od načrtovanja projekta do zaključka. Od nabave materiala do proizvodnje, končnega pregleda, skladiščenja, logistike in pakiranja do dobave končnih izdelkov. Vse storitve ponujamo iz enega vira. Ne glede na to, kje na svetu potrebujete naše strokovno znanje - vaše zahteve bomo izpolnili.

V nadaljevanju vam predstavljamo naše temeljne kompetence:
Obdelava pločevine
S CNC stroji za obdelavo kovin (prebijalni in laserski stroji ter stroji za rezanje z vodnim curkom) prebijamo, upogibamo in varimo vse vrste kovin. Izdelujemo mehanske in elektromehanske posamezne dele ter celotne sklope iz visokokakovostne pločevine.
PODROBNOSTI
CNC rezkanje
Programirana natančnost - popolnoma avtomatska izdelava natančno brušenih delov za industrijo. Vsaka želena oblika in velikost v vseh materialih.
PODROBNOSTI
CNC struženje
Avtomatizirana serijska izdelava zelo natančnih stružnih delov v najkrajšem možnem času. Os, zatiči, podložke, obroči in drugo iz kovine ali plastike - natančno po vaših specifikacijah.
PODROBNOSTI
Kabelska konfekcija
Moč za vaše sisteme - skozi kable tečejo elektrika in podatki. Nudimo visokotehnološke kabelske konfekcije od posameznih vodnikov do kompletnih kabelskih snopov in profesionalno montažo vaših sklopov.
PODROBNOSTI

Limec Solution GmbH - Presentation

Limec Solution GmbH
+41 55 462 35 35
info@limec-solution.com
Firststrasse 15, 8835 Feusisberg
Schweiz
Limec Solution d.o.o.
+386 59 706 143
info@limec-cnc.com
Kamenice 16, 9233 Odranci,
Slovenija
Limec Solution HK Ltd.
+86 1701 760 93 33
info@limec-hk.com
253-161 Hennessy Road Wan Chai
Hongkong
COPYRIGHT 2023 LIMEC SOLUTION GMBH