PODJETJE
O nas
Limec Solution GmbH - vaš globalni partner kreativnih rešitev za vse, kar je povezano z mehansko in električno industrijsko proizvodnjo. Predstavljamo se.
Podrobnosti
Zgodovina
Preberite več o zgodovini Limec Solution.
Certifikacija
Certifikati Limec Solution. Tu si lahko ogledate naše certifikate za globalno proizvodnjo industrijskih izdelkov in drugih storitev.
STORITEV
Obdelava pločevine
Za vsak kos pločevine obstaja optimalna možnost izdelave, ki vam jo z veseljem predstavimo in tako v celoti izpolnimo vaše potrebe.
Rezkanje
Smo idealen partner, da strokovno pokrijemo vaše industrijske potrebe - od preprostih do zelo zapletenih delov za rezkanje.
Struženje
Limec Solution je strokovnjak za CNC stružene dele, zato nas veseli, da lahko za vas stružimo v najnatančnejših tolerančnih območjih.
Sklopi
Pri Limec Solution lahko nabavite celotne sklope in tako zmanjšate vmesnike, zmanjšate zaloge in znatno skrajšate čas montaže.
Kabelska konfekcija
Od ideje do končnega izdelka dobavljamo posamezne kable, komplete vodnikov, avtomatizacijske kable, sklope in kompleksne celostne rešitve.
Izdelava stikalne omare
V imenu naših kupcev izdelujemo in sestavljamo e-omarice, stikalne omare in stikalne naprave za različne stroje in sisteme od prototipov do serijske in variantne proizvodnje.
Tehnologija brizganja plastike
Izdelki iz plastike zaradi svoje mehanske trdnosti najdejo vedno več prostora na vseh proizvodnih področjih.
Površinska obdelava
Pogosto je treba izdelke prilagoditi vremenskim razmeram ali zaradi njihove vidljivosti uporabiti drugačno, posebno obdelavo površine.
Limec servis
Kot ponudnik storitev s polno ponudbo storitev segajo le-te od tehnične podpore preko razvoja, od proizvodnje pa vse do logistike.
POVPRAŠEVANJE
Postanite partner
KARIERA
STIKI

Politika Zasebnosti

Varnost in zasebnost vaših osebnih podatkov nam je pomembno.
V nadaljevanu vas obveščamo o podatkih, ki jih zbiramo na naših spletnih mestih, namenih zbiranja teh
podatkov in kdo te podatke zbira.

ODGOVORNI ORGAN
Odgovorna oseba za obdelavo podatkov na tej spletni strani je:
Limec Solution GmbH
Firststrasse 15
CH – 8835 Feusisberg

Vaše poizvedbe, vprašanja in pomisleke v zvezi z varstvom podatkov v Limec Group naslovite na:
info@limec-solution.com.

ZBIRANJE PODATKOV
Zbiramo omejene identifikacijske podatke, ki jih vaš brskalnik posreduje ob obisku spletnega mesta. Ti podatki vključujejo: vaš IP naslov, vrsto brskalnika, jezik brskalnika, datum in čas vaše zahteve, enega ali več piškotkov.

Te informacije uporabljamo za boljše razumevanje vedenja uporabnikov, za nadaljne izboljšanje naših storitev, za poročila o varnostnih analizah in za obrambo pred kibernetskimi napadi. Poleg tega zbiramo osebne podatke (npr. Imena, naslove, telefonska številke ali e-poštne naslove) v zvezi z delovanjem naših spletnih mest le, če ste nam te podatke posredovali prostovoljno (npr. preko zahtevkov za kontakt) in če smo upravičeni do obdelave ali uporabe teh podatkov na podlagi vaše privolitve ali na podlagi zakonskih določb. Načeloma te podatke uporabljamo za namen, za katerega ste jih posredovali, npr. za odgovarjanje na vaša vprašanja, obdelavo vaših naročil ali dostop do posebnih informacij ali ponudb. Vaši podatki bodo obdelani za namene oglaševanja prek e-pošte ali podobnih komunikacijskih kanalov, če ste v to privolili.

Za boljšo podporo strankam bo morda potrebno shraniti ali obdelati vaše osebne podatke, da bi bolje razumeli vaše potrebe ali izboljšali svoje izdelke in storitve ali pa za vzpostavitev stika z vami o prihodnjih ponudbah za podporo vašim potrebam kot stranke ali za izvajanje spletnih raziskav, da bi bolje razumeli potrebe vas kot stranke.

IZMENJAVA INFORMACIJ
Vaših osebnih podatkov ne delimo, ne dajemo v najem ali prodajamo drugim podjetjem ali posameznkom, lahko pa jih delimo znotraj Limec Group. Te podatke delimo le, če je izpolnjen kateri izmed določenih pogojev:

Imamo vaše izrecno soglasje
Te podatke posredujemo zaupanja vrednim podjetjem ali posameznikom izključno za obdelavo vaše zahteve v našem imenu. V tem primeru so sklenjeni sporazumi, ki od teh strank zahtevajo, da te podatke obdelujejo le po naših navodilih in v skladu s to Politiko zasebnosti ter ustreznimi ukrepi za zaupnost in varnost
Če od nas to zahteva zakonodaja ali če smo v dobri veri prepričani, da je dostop, ohranitev ali razkritje takšnih informacij razumno potrebno za zaščito pravic, lastnine ali varnosti družbe Limec, njenih uporabnikov ali javnosti.
Osebne podatke, zbrane na našem spletnem mestu, lahko shranjujemo in obdelujemo v katerikoli državi, v kateri ima Limec ali naši ponudniki sedež podjetja. Z uporabo naših storitev se strinjate s prenosom svojih podatkov med temi podjetji.

OMEJITEV POMNILNIKA
Če ni drugače navedeno, se podatki (razen podatki o strankah) hranijo le, dokler ni dosežen namen, za katerega so bili zbrani. Limec je lahko podatke dolžan hraniti tudi iz pravnih razlogov (računovodski, davčni ali drugi predpisi). Obdobje je odvisno od posameznih podatkov in držav ter praviloma ne sme biti daljše od enajstih let.

INFORMACIJSKA VARNOST
Sprejemamo ustrezne varnostne ukrepe za zaščito pred nepooblaščenim dostopom ali nepooblaščenim spreminjanjem, razkrivanjem ali uničenjem podatkov. Dostop do vaših osebnih podatkov omejujemo na naše zaposlene, ki morajo te podatke poznati, da lahko izpolnijo vašo zahtevo ali opravijo naše storitve.

PRAVICE UPORABNIKA SPLETNE STRANI
Omogočamo vam naslednje pravice v zvezi z obdelovanjem vaših osebnih podatkov:

pravico do dostopa do podatkov
pravico do popravka
pravico do izbrisa
pravico do omejitve obdelave
pravico do prenosljivosti podatkov
pravico do ugovora

Vedno imate pravico do seznanitve, ali se v zvezi z vami obdelujejo osebni podatki in kateri osebni podatki se obdelujejo, imate tudi pravico do spremembe oziroma popravka netočnih ali nepopolnih podatkov na podlagi predložitve dopolnilne izjave.

Imate tudi pravico do izbrisa podatkov pod določenimi pogoji:
kadar osebni podatki niso več potrebni za namene, za katere so bili zbrani ali kako drugače obdelani,
kadar prekličete privolitev, na podlagi katere poteka obdelava, pa za obdelavo ne obstaja nobena druga pravna podlaga,
kadar ugovarjate obdelavi podatkov, za njihovo obdelavo pa ne obstajajo nobeni prevladujoči zakoniti razlogi,
kadar so bili osebni podatki obdelani nezakonito,
kadar je osebne podatke treba izbrisati za izpolnitev pravne obveznosti v skladu s pravom EU ali slovenskim pravnim redom.

Pravica do omejitve obdelave se uresniči kadar:
kadar oporekate točnosti podatkov, in sicer za obdobje, ki nam omogoča preveriti točnost osebnih podatkov,
je obdelava nezakonita, vi pa nasprotuje izbrisu osebnih podatkov ter namesto tega zahtevate omejitev njihove uporabe,
vaših osebnih podatkov ne potrebujemo več za namene obdelave, temveč jih vi potrebujete za uveljavljanje, izvajanje ali obrambo pravnih zahtevkov,
če ste vložili ugovor v zvezi z obdelavo, ki temelji na zakonitih interesih podjetja, dokler se ne preveri, ali naši zakoniti razlogi prevladajo nad vašimi razlogi.

Kadar je bila obdelava vaših osebnih podatkov omejena v skladu s prejšnjim odstavkom, se taki osebni podatki z izjemo njihovega shranjevanja obdelujejo le z vašo privolitvijo, ali za uveljavljanje, izvajanje ali
obrambo pravnih zahtevkov ali zaradi varstva pravic druge fizične ali pravne osebe. Pred preklicem omejitve obdelave vaših osebnih podatkov smo vas o tem dolžni obvestiti. Pravico imate, da prejmete vaše osebne podatke, ki ste nam jih posredovali, v strukturirani, splošno uporabljani in strojno berljivi obliki, in pravico, da te podatke posredujete drugemu upravljavcu, ne da bi vas podjetje pri tem ovirala, kadar obdelava temelji na vaši privolitvi in se obdelava izvaja z avtomatiziranimi sredstvi. Na vašo zahtevo, kadar je to tehnično izvedljivo, se lahko osebni podatki neposredno prenesejo k drugemu upravljavcu.

Kadar vaše podatke obdelujemo na podlagi zakonitega interesa za namene trženja, lahko taki obdelavi kadar koli ugovarjate. Vaše osebne podatke prenehamo obdelovati, razen če dokažemo nujne razloge za obdelavo, ki prevladajo
nad vašimi interesi, pravicami in svoboščinami, ali za uveljavljanje, izvajanje ali obrambo pravnih zahtevkov.

POVEZAVE
Zunanja spletna mesta, na katera vodijo povezave naših spletnih mest, razvijajo osebe, nad katerimi nimamo nadzora. Ta druga spletna mesta lahko v vaš računalnik namestijo svoje piškotke, zbirajo podatke ali zahtevajo osebne podatke. Ne odgovarjamo za politiko zasebnosti ali vsebino teh spletnih mest.

PIŠKOTKI
Ko obiščete eno od naših spletnih mest, lahko v vašem računalniku shranimo nekatere podatke v obliki piškotka, da vas ob naslednjem obisku samodejno prepoznamo. Piškotki nam lahko pomagajo tako, da na primer bolje prilagodijo spletno mesto vašim interesom ali shranijo nekatere vaše osebne podatke tako, da vam jih ni treba vsakič znova vnašati. Če želite ostati anonimni, v svojem spletnem brskalniku ustrezno nastavite izbris piškotkov s trdega diska računalnika, blokirajte vse piškotke ali sprejmite opozorilo, preden se piškotek shrani.

DRUŽBENI MEDIJI, KI JIH UPORABLJAMO
Naše spletno mesto uporablja vtičnike družbe YouTube. Ko obiščete eno od našo spletnih mest, ki je opremljena z vtičnikom YouTube, se vzpostavi povezava s strežniki YouTube. Strežnik YouTube je obveščen o tem, katere naše strani ste obiskali. Ko ste prijavljeni v svoj račun YouTube, dovoljujete, da YouTube vaše brskanje neposredno poveže z vašim osebnim profilom. T o lahko preprečite tako, da se odjavite iz računa YouTube. Več informacij o ravnanju z uporabniškimi podatki je na voljo v YouTubovi politiki zasebnosti: https://www.google.de/intl/en/policies/privacy

Spremembe Politike zasebnosti Pridržujemo si pravico, da to Politiko zasebnosti prilagodimo tako, da bo skladna z veljavnimi zakonskimi zahtevami ali da izvedemo spremembe naših storitev v Politiki (npr. ob uvedbi novih storitev). Nova
Politika zasebnosti bo nato začela veljati z vašim naslednjim obiskom.
Limec Solution GmbH
+41 55 462 35 35
info@limec-solution.com
Firststrasse 15, 8835 Feusisberg
Schweiz
Limec Solution d.o.o.
+386 59 706 143
info@limec-cnc.com
Kamenice 16, 9233 Odranci,
Slovenija
Limec Solution HK Ltd.
+86 1701 760 93 33
info@limec-hk.com
253-161 Hennessy Road Wan Chai
Hongkong
COPYRIGHT 2023 LIMEC SOLUTION GMBH