PODJETJE
O nas
Limec Solution GmbH - vaš globalni partner kreativnih rešitev za vse, kar je povezano z mehansko in električno industrijsko proizvodnjo. Predstavljamo se.
Podrobnosti
Zgodovina
Preberite več o zgodovini Limec Solution.
Certifikacija
Certifikati Limec Solution. Tu si lahko ogledate naše certifikate za globalno proizvodnjo industrijskih izdelkov in drugih storitev.
STORITEV
Obdelava pločevine
Za vsak kos pločevine obstaja optimalna možnost izdelave, ki vam jo z veseljem predstavimo in tako v celoti izpolnimo vaše potrebe.
Rezkanje
Smo idealen partner, da strokovno pokrijemo vaše industrijske potrebe - od preprostih do zelo zapletenih delov za rezkanje.
Struženje
Limec Solution je strokovnjak za CNC stružene dele, zato nas veseli, da lahko za vas stružimo v najnatančnejših tolerančnih območjih.
Sklopi
Pri Limec Solution lahko nabavite celotne sklope in tako zmanjšate vmesnike, zmanjšate zaloge in znatno skrajšate čas montaže.
Kabelska konfekcija
Od ideje do končnega izdelka dobavljamo posamezne kable, komplete vodnikov, avtomatizacijske kable, sklope in kompleksne celostne rešitve.
Izdelava stikalne omare
V imenu naših kupcev izdelujemo in sestavljamo e-omarice, stikalne omare in stikalne naprave za različne stroje in sisteme od prototipov do serijske in variantne proizvodnje.
Tehnologija brizganja plastike
Izdelki iz plastike zaradi svoje mehanske trdnosti najdejo vedno več prostora na vseh proizvodnih področjih.
Površinska obdelava
Pogosto je treba izdelke prilagoditi vremenskim razmeram ali zaradi njihove vidljivosti uporabiti drugačno, posebno obdelavo površine.
Limec servis
Kot ponudnik storitev s polno ponudbo storitev segajo le-te od tehnične podpore preko razvoja, od proizvodnje pa vse do logistike.
POVPRAŠEVANJE
Postanite partner
KARIERA
STIKI

Impressum

ODGOVORNI ZA VSEBINO TEGA SPLETNEGA MESTA:
Limec Solution GmbH
Firststrasse 15, ch-8835 Feusisberg
info@limec-solution.com
CHE-103.447.987

ZASTOPA GA:
Hanspeter Strebel, Generalni Direktor

IZJAVA O OMEJITVI ODGOVORNOSTI
Osebe, ki dostopajo do informacij na tem spletnem mestu, se strinjajo z naslednjimi pogoji:

Uporaba spletnega mesta:
Skupina Limec si prizadeva zagotoviti varno delovanje spletnega mesta. Kljub temu ni mogoče izključiti pomanjkljivosti, kot so izguba ali ponarejanje podatkov, napad virusa, prekinitev delovanje itd. Uporaba spletnih strani je zato na lastno odgovornost in tveganje uporabnika.

Zavrnitev odgovornosti:
Skupina Limec zavrača vso odgovornost za kakršnokoli škodo ali posledično škodo, ki je posledica dostopa do spletnega mesta ali njegovih posameznih delov (kot so preneseni dokumenti), njihove uporabe (ali nezmožnosti dostopa ali uporabe) ali povezav na druga spletna mesta.

Izjava o zavrnitvi jamstev:
Skupina Limec si po najboljših močeh prizadeva zagotoviti, da so informacije na spletni strani točne in posodobljene v času objave ter da ne kršijo pravic tretjih oseb (zlasti pravic do zasebnosti). Kljub temu skupina Limec ne more jamčiti za točnost, zanesljivost ali popolnost informacij.

Povezana spletna mesta (povezave) in uokvirjanje:
Sklici in povezave na spletna mesta tretjih oseb niso v naši pristojnosti. Za takšna spletna mesta ne prevzemamo nikakršne odgovornosti. Dostop do teh spletnih strani in njihova uporaba sta na odgovornost posameznega uporabnika.

AVTORSKE PRAVICE
Celotna vsebina (besedilo, grafike, slike itd.) te spletne strani je zaščitena z avtorskimi pravicami in je, če ni drugače določeno, izključno in v celoti v lasti družbe Limec Solution GmbH. Brez predhodnega pisnega dovoljenja ni dovoljeno reproducirati, prenašati (elektronsko ali na kakršenkoli drug način), spreminjati ali uporabljati tega spletnega mesta v celoti ali delno v javne ali komercialne namene.

VELJAVNO PRAVO IN PRISTOJNOST
Za vse spore med vami kot obiskovalcem spletne strani in uporabnikom te spletne strani ter skupino Limec, ki izhajajo iz delovanja ali obiska te spletne strani so izključno pristojna sodišča na sedežu družbe Limec Solution GmbH v Feusisbergu, Švica. Uporablja se izključno švicarsko pravo.
Limec Solution GmbH
+41 55 462 35 35
info@limec-solution.com
Firststrasse 15, 8835 Feusisberg
Schweiz
Limec Solution d.o.o.
+386 59 706 143
info@limec-cnc.com
Kamenice 16, 9233 Odranci,
Slovenija
Limec Solution HK Ltd.
+86 1701 760 93 33
info@limec-hk.com
253-161 Hennessy Road Wan Chai
Hongkong
COPYRIGHT 2023 LIMEC SOLUTION GMBH