PODJETJE
O nas
Limec Solution GmbH - vaš globalni partner kreativnih rešitev za vse, kar je povezano z mehansko in električno industrijsko proizvodnjo. Predstavljamo se.
Podrobnosti
Zgodovina
Preberite več o zgodovini Limec Solution.
Certifikacija
Certifikati Limec Solution. Tu si lahko ogledate naše certifikate za globalno proizvodnjo industrijskih izdelkov in drugih storitev.
STORITEV
Obdelava pločevine
Za vsak kos pločevine obstaja optimalna možnost izdelave, ki vam jo z veseljem predstavimo in tako v celoti izpolnimo vaše potrebe.
Rezkanje
Smo idealen partner, da strokovno pokrijemo vaše industrijske potrebe - od preprostih do zelo zapletenih delov za rezkanje.
Struženje
Limec Solution je strokovnjak za CNC stružene dele, zato nas veseli, da lahko za vas stružimo v najnatančnejših tolerančnih območjih.
Sklopi
Pri Limec Solution lahko nabavite celotne sklope in tako zmanjšate vmesnike, zmanjšate zaloge in znatno skrajšate čas montaže.
Kabelska konfekcija
Od ideje do končnega izdelka dobavljamo posamezne kable, komplete vodnikov, avtomatizacijske kable, sklope in kompleksne celostne rešitve.
Izdelava stikalne omare
V imenu naših kupcev izdelujemo in sestavljamo e-omarice, stikalne omare in stikalne naprave za različne stroje in sisteme od prototipov do serijske in variantne proizvodnje.
Tehnologija brizganja plastike
Izdelki iz plastike zaradi svoje mehanske trdnosti najdejo vedno več prostora na vseh proizvodnih področjih.
Površinska obdelava
Pogosto je treba izdelke prilagoditi vremenskim razmeram ali zaradi njihove vidljivosti uporabiti drugačno, posebno obdelavo površine.
Limec servis
Kot ponudnik storitev s polno ponudbo storitev segajo le-te od tehnične podpore preko razvoja, od proizvodnje pa vse do logistike.
POVPRAŠEVANJE
Postanite partner
KARIERA
STIKI

Postanite del družine Limec!

Za okrepitev naših ekip iščemo izkušene strokovnjake, motivirane diplomante in odločne učence, ki želijo z iznajdljivostjo, strastjo in naprednim razmišljanjem prispevati k razvoju podjetja. Postanite del družine Limec Solution in nam pomagajte pri uspehu. Razburljivo in družinsko okolje, odgovorna delovna mesta in privlačni delovni pogoji vabijo k sodelovanju.

Prodajalec na področju tehnike

- izobrazba s področja ekonomije oz. trgovine, dopolnjena s tehnično ali ekonomsko-poslovno izobrazbo

-Večletne operativne izkušnje pri prodaji investicijskega blaga, ki zahtevajo tehnično razlago ter dobro tehnično razumevanje in prostorsko domišljijo
pdf
Pokaži celoten opis dela.

Vodja ekipe skrb za stranke

- zaključena izobrazba s področja ekonomije, vključno z dokazanimi izkušnjami s področja vodenja

- Izkušnje pri obravnavanju zahtevnih kupcev

- Izkušena, profesionalna uporaba MS Office in SAP
pdf
Pokaži celoten opis dela.

Refenent v računovodstvu

- zaključeno poklicno usposabljanje s področja ekonomije, idealno dopolnjeno z nadaljnjim izobraževanjem s področja financ in računovodstva

- Večletne let poklicnih izkušenj na podobnem položaju
pdf
Pokaži celoten opis dela.

Limec Solution GmbH
+41 55 462 35 35
info@limec-solution.com
Firststrasse 15, 8835 Feusisberg
Schweiz
Limec Solution d.o.o.
+386 59 706 143
info@limec-cnc.com
Kamenice 16, 9233 Odranci,
Slovenija
Limec Solution HK Ltd.
+86 1701 760 93 33
info@limec-hk.com
253-161 Hennessy Road Wan Chai
Hongkong
COPYRIGHT 2023 LIMEC SOLUTION GMBH