PODJETJE
O nas
Limec Solution GmbH - vaš globalni partner kreativnih rešitev za vse, kar je povezano z mehansko in električno industrijsko proizvodnjo. Predstavljamo se.
Podrobnosti
Zgodovina
Preberite več o zgodovini Limec Solution.
Certifikacija
Certifikati Limec Solution. Tu si lahko ogledate naše certifikate za globalno proizvodnjo industrijskih izdelkov in drugih storitev.
STORITEV
Obdelava pločevine
Za vsak kos pločevine obstaja optimalna možnost izdelave, ki vam jo z veseljem predstavimo in tako v celoti izpolnimo vaše potrebe.
Rezkanje
Smo idealen partner, da strokovno pokrijemo vaše industrijske potrebe - od preprostih do zelo zapletenih delov za rezkanje.
Struženje
Limec Solution je strokovnjak za CNC stružene dele, zato nas veseli, da lahko za vas stružimo v najnatančnejših tolerančnih območjih.
Sklopi
Pri Limec Solution lahko nabavite celotne sklope in tako zmanjšate vmesnike, zmanjšate zaloge in znatno skrajšate čas montaže.
Kabelska konfekcija
Od ideje do končnega izdelka dobavljamo posamezne kable, komplete vodnikov, avtomatizacijske kable, sklope in kompleksne celostne rešitve.
Izdelava stikalne omare
V imenu naših kupcev izdelujemo in sestavljamo e-omarice, stikalne omare in stikalne naprave za različne stroje in sisteme od prototipov do serijske in variantne proizvodnje.
Tehnologija brizganja plastike
Izdelki iz plastike zaradi svoje mehanske trdnosti najdejo vedno več prostora na vseh proizvodnih področjih.
Površinska obdelava
Pogosto je treba izdelke prilagoditi vremenskim razmeram ali zaradi njihove vidljivosti uporabiti drugačno, posebno obdelavo površine.
Limec servis
Kot ponudnik storitev s polno ponudbo storitev segajo le-te od tehnične podpore preko razvoja, od proizvodnje pa vse do logistike.
POVPRAŠEVANJE
Postanite partner
KARIERA
STIKI

Popolno CNC rezkanje

- 3-5-osni obdelovalni centri
- robotsko podajanje
- eloksiranje
Od posameznih delov do serijske proizvodnje - CNC rezkani deli iz najrazličnejših kovin in plastike. Strojni deli, deli za vozila ali rezanje plastike z mikrofino natančnostjo.
3-5-osni obdelovalni centri
Robotsko podajanje
Eloksiranje

Prilagodljivost za vašo proizvodnjo

Največja prilagodljivost z našim visokomodernim strojnim parkom. Tovarne Limec Solution so dobro pripravljene na vse zahteve kupcev. Izkoristite neomejen spekter delov za svojo proizvodnjo.
  • Bodisi posamezni deli, majhne ali srednje velike serije: CNC rezkane dele izdelujemo iz aluminija, jekla in nerjavečega jekla, medenine, brona in plastike. Kaljeno, nikljano, kromirano, eloksirano, lakirano ali etiketirano.
  • Zahvaljujoč našemu prilagodljivemu in najsodobnejšemu strojnemu parku ponujamo obsežen spekter delov.
  • Proizvodnja delov dosledno temelji na vaših risbah in specifikacijah. Z veseljem vas podpiramo že v razvojni fazi ter poiščemo najboljšo možno in stroškovno varčno proizvodno tehnologijo.

Natančnost

Dobro načrtovanje je še posebej pomembno, kajti takoj, ko so CNC-rezkalni stroji programirani, lahko serija za serijo pride s proizvodne linije v enako visoki kakovosti. Naši strokovnjaki vam zato svetujejo že v fazi načrtovanja, da najdete najcenejšo in najučinkovitejšo proizvodno tehnologijo in površinsko obdelavo za svoj projekt.
Imate projekt?
Limec Solution GmbH
+41 55 462 35 35
info@limec-solution.com
Firststrasse 15, 8835 Feusisberg
Schweiz
Limec Solution d.o.o.
+386 59 706 143
info@limec-cnc.com
Kamenice 16, 9233 Odranci,
Slovenija
Limec Solution HK Ltd.
+86 1701 760 93 33
info@limec-hk.com
253-161 Hennessy Road Wan Chai
Hongkong
COPYRIGHT 2023 LIMEC SOLUTION GMBH