PODJETJE
O nas
Limec Solution GmbH - vaš globalni partner kreativnih rešitev za vse, kar je povezano z mehansko in električno industrijsko proizvodnjo. Predstavljamo se.
Podrobnosti
Zgodovina
Preberite več o zgodovini Limec Solution.
Certifikacija
Certifikati Limec Solution. Tu si lahko ogledate naše certifikate za globalno proizvodnjo industrijskih izdelkov in drugih storitev.
STORITEV
Obdelava pločevine
Za vsak kos pločevine obstaja optimalna možnost izdelave, ki vam jo z veseljem predstavimo in tako v celoti izpolnimo vaše potrebe.
Rezkanje
Smo idealen partner, da strokovno pokrijemo vaše industrijske potrebe - od preprostih do zelo zapletenih delov za rezkanje.
Struženje
Limec Solution je strokovnjak za CNC stružene dele, zato nas veseli, da lahko za vas stružimo v najnatančnejših tolerančnih območjih.
Sklopi
Pri Limec Solution lahko nabavite celotne sklope in tako zmanjšate vmesnike, zmanjšate zaloge in znatno skrajšate čas montaže.
Kabelska konfekcija
Od ideje do končnega izdelka dobavljamo posamezne kable, komplete vodnikov, avtomatizacijske kable, sklope in kompleksne celostne rešitve.
Izdelava stikalne omare
V imenu naših kupcev izdelujemo in sestavljamo e-omarice, stikalne omare in stikalne naprave za različne stroje in sisteme od prototipov do serijske in variantne proizvodnje.
Tehnologija brizganja plastike
Izdelki iz plastike zaradi svoje mehanske trdnosti najdejo vedno več prostora na vseh proizvodnih področjih.
Površinska obdelava
Pogosto je treba izdelke prilagoditi vremenskim razmeram ali zaradi njihove vidljivosti uporabiti drugačno, posebno obdelavo površine.
Limec servis
Kot ponudnik storitev s polno ponudbo storitev segajo le-te od tehnične podpore preko razvoja, od proizvodnje pa vse do logistike.
POVPRAŠEVANJE
Postanite partner
KARIERA
STIKI

Tehnologija brizganja plastike

Tehnologija brizganja plastike nam omogoča izdelavo najrazličnejših izdelkov iz plastike najvišje kakovosti in v kakršni koli obliki. Standardne dele, ki se v industriji vsak dan izdelajo na tisoče, je mogoče serijsko proizvesti v popolnoma enaki kakovosti. Seveda vam z veseljem izdelamo tudi posamezne kalupe in izdelamo plastične dele za posebne naloge.
 • Učinki, okraski in oznake

  Vpadljivi logotipi, učinkoviti napisi ali natančne oznake vseh vrst. Okrasimo površine z jedkanjem in erozijskimi strukturami.
 • Dolgotrajen površinski premaz

  Kot strokovnjak za plastiko uporabljamo obširno znanje o površinskih premazih z nanašanjem hlapov aluminija.
 • Neomejena kakovostna reprodukcija

  Ko je oblika narejena, se lahko vsako brizganje ponovi tako pogosto, kot je potrebno, z enako visoko kakovostjo. Gospodarsko nepremagljivo, zlasti za velike projekte.
Poljubna možnost ponovitve standardnih izdelkov
Ekonomsko, učinkovito in hitro za vse količine
Ogromna raznolikost oblik in velikosti

Limec Solution - vaš strokovnjak za tehnologijo brizganja plastike

V tehnologiji brizganja plastike izdelujemo za najbolj znane avtomobilske proizvajalce, za številna znana podjetja v industriji gospodinjskih aparatov, strojni industriji in svetlobni tehniki. V tesnem sodelovanju z našimi strankami dopolnjujemo standardne oblike s posebej izdelanimi oblikami po specifikacijah kupca.

Čista obdelava za optimalen potek proizvodnje

Sodobni izdelki iz plastike poleg tehnične funkcionalnosti postavljajo visoke zahteve tudi po videzu, obliki in optiki. Izdelujemo lite okvire z minimalno tvorbo zarez. Posamezne plastične dele je mogoče enostavno odstraniti iz okvirja in obdelati naprej brez nadaljnje obdelave. Popolnoma gladke površine, čisti prehodi in barve, ki jih lahko izberete po želji, naredijo naše plastične dele tudi vizualno prepričljive in ustrezajo najvišjim zahtevam blagovne znamke.
 • Plastični deli po meri

  Spekter plastičnih delov se giblje od majhnih delov, težkih en gram, do delov, težkih 3000 gramov. Na voljo so nam vsi komercialno dostopni materiali za proizvodnjo plastike. V celoti se ravnamo po vaših zahtevah.
 • Najvišji standard kakovosti

  Naše stranke so veliki proizvajalci avtomobilov, znana podjetja v industriji gospodinjskih aparatov ali strojni industriji ali svetlobni tehniki.
 • Pripravljeni, da začnemo z vašim projektom

  Večji del naše proizvodne kapacitete v tehnologiji brizganja plastike je namenjen kompleksnim sklopom, ki so neposredno pripravljeni za uporabo. Seveda lahko kadarkoli izdelamo tudi izdelke po meri, po vaših specifikacijah.
Imate projekt?
Limec Solution GmbH
+41 55 462 35 35
info@limec-solution.com
Firststrasse 15, 8835 Feusisberg
Schweiz
Limec Solution d.o.o.
+386 59 706 143
info@limec-cnc.com
Kamenice 16, 9233 Odranci,
Slovenija
Limec Solution HK Ltd.
+86 1701 760 93 33
info@limec-hk.com
253-161 Hennessy Road Wan Chai
Hongkong
COPYRIGHT 2023 LIMEC SOLUTION GMBH